Meci de Cupa – turul doi.

Mai sunt 2 minute pana la start. Am emotii, cred ca sansele de calificare sunt destul de slbe. Joc la mine acasa, nu am setat MOS ( Match of the season ), sper ca avantajul terenului propiu sa fie de ajuns, asta in ideea ca nici cealalta echipa nu o sa dea MOS. Ce o sa fie, om vede 🙂

 

O zi caniculară la FC TFQ Varza Arena, unde 34737 de spectatori aşteptau începutul partidei. Varza a început cu următoarea formaţie 3-4-3. Titulari: Bucchi – Ghinea, Magnusson, Jansson – Salmon Cinotti, Bjerkeskaug, Oršolić, Luisenthal – Molano, Gabriele, Ristić.

 APICULTORILOR a folosit o interesantă aşezare tactică 3-5-2. Următorii jucători au ieşit de la vestiare: Matei – Łukasiak, Strating, Darin – Godfroy, Bergstedt, Świderski, Carrozzo, Ciupitu – Liedell, González Rodriguez.

 Varza a văzut pe aripi cele mai multe posibilităţi de a ataca şi a încercat să dirijeze majoritatea baloanelor în acea direcţie. APICULTORILOR a ignorat în cea mai mare parte jocul pe flancuri în favoarea atacurilor pe centru.A fost o zi fierbinte, cu un soare puternic, şi unii jucători au părut foarte obosiţi. Poate din această cauză Halvard Bjerkeskaug a găsit mai mult spaţiu decât de obicei pentru jocul său elegant.  Varza a răzbătut pe partea stângă în minutul 21, Toša Ristić trăgând dintr-un unghi ascuţit a adus gazdele în avantaj la 1 – 0. 

Varza a mărit diferenţa prin Toša Ristić, înscriind golul de 2 – 0 după ce un atac pornit de pe stânga l-a găsit singur cu portarul. Grig Ciupitu de la APICULTORILOR a primit cartonaşul galben pentru lovirea mingii după fluierul arbitrului. Puţin mai târziu, o magnifică combinaţie pe centru a făcut ca Varza să-şi mărească avantajul prin Toša Ristić la 3 – 0. În acel momentToša Ristić era marcatorul a trei goluri – un hat trick!

Replica oaspeţilor a venit în minutul 38, înscriind golul de 3 – 1, cândStefan R. Liedell a înaintat de pe partea stângă şi a lobat cu uşurinţă balonul peste portarul gazdelor.

După 41 minute,Stefan R. Liedell l-a depăşit în viteză pe Tommy Magnusson şi a dus scorul la 3 – 2. În minutul 42, oaspeţii au egalat la 3 – 3 după ce o centrare de pe stânga a fost transformată în gol cu precizie de Patrik Bergstedt.  Aaron Welsh a fost chemat de la încălzire ca să-l înlocuiască pe Séraphin Godfroy de la APICULTORILOR în minutul 44, după o ciocnire violentă cu un adversar. Scorul la pauză a fost 3 – 3. Repriza a fost dominată de APICULTORILOR, care a controlat balonul 51% din timp.

Amplasamentul greşit al zidului la o lovitură liberă în minutul 63 a adus oaspeţii în avantaj, pentru APICULTORILOR marcând Klaudiusz Świderski, 3 – 4.

 În urma unei acţiuni a echipei APICULTORILOR, Patrik Bergstedt a recepţionat un balon ce a trecut prin întreaga linie defensivă a gazdelor, trimiţându-l uşor pe lângă portar în minutul 64 pentru 3 – 5. Suporterii gazdelor nu au fost încântaţi deloc de această fază. Varza nu a cedat şi în minutul 69 Luis Alfredo Molano a reuşit sa înscrie pentru 4 – 5 după o fază pe partea dreaptă. Klaudiusz Świderski a ridicat scorul pentru APICULTORILOR la 4 – 6 cu o superbă execuţie a unei lovituri libere, trimiţând balonul la vinclul din colţul lung al porţii. Deja APICULTORILOR se retrăgea în apărare cu tot efectivul, încercând să apere avantajul. 

O lovitură liberă a oaspeţilor, acordată în urma unei trageri de tricou, a fost transformată în minutul 85, echipa APICULTORILOR trecând la conducere cu 4 – 7. Klaudiusz Świderski a fost marcatorul.Acesta a fost al treilea gol în acest meci – un hattrick pentru Klaudiusz Świderski.

APICULTORILOR a dictat tempo-ul jocului, cu o posesie de 52 procente a balonului.

 Cel mai folositor jucător al echipei Varza a fost Mathias Luisenthal. Cu toate acestea, Tommy Magnusson a avut o apariţie dezastruoasă. Klaudiusz Świderski a evoluat admirabil pentru APICULTORILOR. Yaman Darin a evoluat însă foarte slab astăzi.   Meciul se termină 4 – 7.

Advertisements

~ by fulopmihaly on October 15, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: