Kelemen Hunor – e băiat deştept, e băiat tânăr, chiar are gânduri bune, un program bun, dar păcat că e ungur

Majoritatea oamenilor se opresc la prima intrebare. E ungur? Eeei si atunci ce dracu vrea aici ? Doara traim in Romania !!!!

Problame consta in faptul ca daca eu sunt roman, traiesc in Romania, inseamna ca un “ungur” ar urmari doar interesele lui, el de fapt vrea sa ajunga presedinte sa fure tara 🙂 Sa faca autonomie, sa puna tablite bilingve peste tot, si daca se poate sa introduca limba maghira limba oficiala si obligatorie pt toti 🙂 Asta e problema, de atsa se tem oamenii ?

Daca de exemplu vrea sa candideze un om care are o singura mana, sau are o religie mai rara, sau nu stiu e fan foarte mare de golf, atunci doamne fereste sa il votam, pt ca or sa apara tot fel de reguli care sa ii favorizeze pt cei care au o singura mana, sau o sa apara la fiecare colt catedrale ale religiei respective.. sau se vor distruge toate terenurile de fotbal sa se construiasca terenuri de golf….sau si mai rau, poate cu totii va trebui sa ne taiam o mana… 🙂 Mda. Si noi am dedus asta pur si simplu din niste caracteristici fizice, sau preferinte personale  – religie sport etc… lucruri care pot fi din nastere din educatie etc. Deja stim tot despre acest om, desi inca nici macar nu i-am citit programul, nu l-am ascultat, dar pe de alta parte nici nu vrem sa facem asta. Mai degraba votam un marinar, sau un om de afaceri care urmareste doar sa-si creasca averea cat se poate de mult, nu conteaza, ce-i important e sa fie roman :):):)

Deci pana la urma cea mai importanta caracteristica a unui om este nationalitatea lui :):) dati-mi voie sa zambesc. Cum draq in 2009 mai putem gandi asa ?!?!

Kelemen Hunor nu este un UNGUR, sau un ROMAN sau un Catolic, sau un om de culoare sau nimic din astea. El este un reprezentant politic, care are un program definit, are o cariera politica in spate, lucruri realizate, lucruri care vrea sa fie realizate. Cu totii radem de oamenii de rand din America ca-s mai prosti ca noi…. dar asa se pare ca ei au fost in stare sa inteleaga asta. Au reusit sa isi depaseasca trecutul, au reusit sa vada ce este intr-adevar important, si au votat un om de culoare. Si de atunci…. a inceput sclavie oamenilor albi !!! A inceput Obama sa dea legi care ii avantajeaza pe oamenii de culoare, jumatate din europeni au fost concediati. Sau nu? Nu asa a fost ? Nu de asta ne temem cu totii ?

Daca vrei sa spui ca el este un om pe care nu poti sa-l votezi, macar vezi ce a facut, sau ce vrea sa faca, ce are in program, si sa iei o decizie intr-adevar bazata. Nu te lua dupa prostii de genul ‘ e destept, pacat ca-i ungur’. Probleme astea etnice ar trebui sa le lasam in urma o data si prntru totdeauna. Sunt niste pete urate din trecut, dar daca ne tot cramponam de ele, ne transformam si prezentul in aceeasi pata mare urata.

L-am ascultat ieri pe Cristian Tudor Popescu. A spus multe lucruri importante, dar unul din ele a parut mai important decat toate celelalte.

Suntem intr-un moment de criza. Din momente de criza niciodata nu se iese prin lupta. Se iese prin intelegeri, prin compromisuri. Nu mai avem nevoie de un “luptator” care nu face nimic decat se razboieste cu toti si isi inchieie fiecare discur inlacrimat de patriotismul inaltator… toate astea doar pt ca se bazeaza pe faptul ca in Romania inca mai domina nationalizmul…

 

Daca vreti sa citi un articol interesant scris de catre un om roman :):)

http://www.masteratpolitic.ro/analiza-politica/kelemen-hunor-%E2%80%93-mostenitorul/

Advertisements

~ by fulopmihaly on November 5, 2009.

One Response to “Kelemen Hunor – e băiat deştept, e băiat tânăr, chiar are gânduri bune, un program bun, dar păcat că e ungur”

  1. un post care merita citit. un mod de a privi si intelege lumea extraordinara.
    cu tot respectul,
    un “ungur”. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: