2010 KMDSZ diaknapok, meg egy felhivas a tavaly megigert gyules osszehozasra

Szia Csongor, sziasztok.

Most igy ujra-olvasva a mailed van egy kis gond. Az iratkozasok lezarta utan lesz majd megbeszeles a csapatkapitanyokkal. Ez gondolom kb a dikanpok kezdete elott 1-2-3 nappal lesz. Ez gyakorlatilag szinte irrelevans. Barmilyen komoly konstruktiv vagy nem kosntruktiv otlet vagy problema legyen 1-2 nap alatt nem igazan letom megvalosithatonak.
A tavaly KOMOLY gondok voltak. Rettenetesen foghijas volt a szervezes. Utolag volt egy gyules, es leginkabb azt dobtak a szervezok az orrunk ele, hogy alapvetoen az volt a gond, hogy a szervezok mind – kezdok – elso-evesek, nincs tapasztaltuk, es nem voltak eleg felelossegtudatuk. Pl utolso napokban a sport rendezvenyekert felelos ember bejelentette, hogy “bocs, de nem erek vissza a diaknapokra”… Szoval lehet most ugy tunik minden rendben van, de az azert van elso sorban, mert ( gondolom az nem valtozott, hogy megint elso-masoevesek szerveznek ) azokra a problemakra amik adodni fognak, nem gondoltok, es feltetelezem tavalyi tavalyelotti szervezokkel egy komoly, relevans beszelgetes tapasztalatcsere nem volt.
Itt van 1 link: https://fulopmihaly.wordpress.com/2009/05/10/kmdsz-diaknapok-vagy-megsem/
A tavaly a diaknapok utan ezt 1 nap alatt tobb mint 1500-an olvastak el. Nagyon nagy port kavart az eszmeletlenul szar szervezes. Kar lenne megint ebbe fullasztani a diaknapokat. Tenyleg segiteni szeretnenk.
Itt vannak a tavalyi diaknapok utani gyules kovetkeztetesei:
https://fulopmihaly.wordpress.com/2009/06/03/kmdsz-vs-csapatkapitanyok-gyules-kovetkeztetesek-illetve-noi-foci-szakertok-d/
Az egyik legfontosabb dontes az az volt, hogy ossze fog a KMDSZ hozni egy gyulest a tavalyi csapatok emberkeivel 1 HONAPPAL a diaknapok kezdete elott. Szoval jol kezdodnek a dolgok. Ezt sajnos mar lekestuk.
Vannak itt olyan emberek, akik eleg reg jarnak diaknapokra, es lattak, tapasztaltak mi az ami jo, vagy ami nem jo.
A talalkozot a volt vagy leendo csapatkapitanyokkal ossze kene hozni minel hamarabb, semmi esetre sem az iratkozaosk befejezese utan. A tavaly volt egy nagyon konkret igeret ebben az iranyban. En akkor ugy gondoltam, ez be is lesz tartva. Tulajdonkeppen ezzel a cellal keszult ez az egesz yahoogroups, hogy itt lehessen majd ertesiteni az embereket.
Szeretnem, ha kapnank egy tartalmas valaszt egy idoponttal, amikor meglesz ez a gyules. Es nem az iratkozasok lezarasa utan, hanem minel hamarabb.

Koszonettel,
Fulop Mihaly

Advertisements

~ by fulopmihaly on April 16, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: